Blíží se podzim. Večery jsou chladnější a počasí bývá náladové. V sadech dozrávají švestky, jablka a hrušky. A právě hrušky jsou ovoce, jehož přípravu Vám chceme prostřednictvím různých receptů ukázat. Pokud chystáte večírek s chuťovkami nebo hledáte originální předkrm, doporučujeme Vám hrušky zapečené s gorgonzolou a vlašskými ořechy na listovém těstě. K přípravě chutného a rychlého obědu vyzkoušejte recept na krůtí prsa s restovanou hruškou, cuketou a sušenou šunkou. A jako dezert není nic lepšího než štrůdl s hruškami! Zamilujte se do voňavých, podzimních hrušek!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.