Javorový sirup si jistě oblíbí všichni milovníci sladkého. Markéta Krajčovičová ho využila při přípravě šachovnicového dortu, který nejen báječně chutná, ale rovněž skvěle vypadá. Šachovnicový efekt vznikl spojením světlého a tmavého těsta. Javorový sirup tomuto dortu dodal vláčnost a neopakovatelnou chuť. Vyzkoušejte a uvidíte, že se po něm jen zapráší!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.