Jsou taková jídla, která nám budou navždy připomínat domácí obědy. Rajčatová polévka, knedlíky, koláče s drobenkou... I když se nám nikdy neomrzi, někdy stojí za to je vyzkoušet v novém, moderním pojetí. Přidání mascarpone do polévky, pirohy s lososovou nádivkou a místo koláče – ovoce ukryté pod mandlovou drobenkou. Malé změny mohou udělat velký rozdíl! Teď bude domácí jídlo chutnat jako v nejlepší restauraci!
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…