Cuketa, díky velkému obsahu vody, je nízkokalorickou zeleninou. Chutná jak v syrovém stavu, tak rovněž po tepelné úpravě. Můžete ji zpařit, vařit, péct nebo restovat. Nabízíme Vám tři dokonalé recepty na cuketovou hostinu. První se skvěle hodí na různé večírky. Na cuketové plátky položíme žampiony, rajčata, salám a mozzarellu. Takto připravené „mini pizzy“ nakonec pečeme v troubě. Pokud milujete špagety a chtěli byste si připravit jejich méně kalorickou verzi, můžete nahradit těstoviny tence nakrájenou cuketou a těžkou omáčku lososem. Pokud hledáte recept na hutnější pokrm, vyzkoušejte cuketu plněnou pikantním mletým masem.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.