Cuketa, díky velkému obsahu vody, je nízkokalorickou zeleninou. Chutná jak v syrovém stavu, tak rovněž po tepelné úpravě. Můžete ji zpařit, vařit, péct nebo restovat. Nabízíme Vám tři dokonalé recepty na cuketovou hostinu. První se skvěle hodí na různé večírky. Na cuketové plátky položíme žampiony, rajčata, salám a mozzarellu. Takto připravené „mini pizzy“ nakonec pečeme v troubě. Pokud milujete špagety a chtěli byste si připravit jejich méně kalorickou verzi, můžete nahradit těstoviny tence nakrájenou cuketou a těžkou omáčku lososem. Pokud hledáte recept na hutnější pokrm, vyzkoušejte cuketu plněnou pikantním mletým masem.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…