Barevná paprika zárukou pestrého jídla

Barevná paprika zárukou pestrého jídla

Paprika je výjimečná zelenina.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Využijte paprikovou sezónu

Paprika je výjimečná zelenina. Za syrova její chuť není příliš výrazná, ale na intenzitě získá teprve po tepelném zpracování. Použijte ji do omáček, ke grilování, jako pečenou přílohu nebo do některého z našich receptů. Určitě vyzkoušejte papriky plněné mletým masem v rajčatové omáčce, které jsou velmi oblíbené v Řecku. Zkuste je také použít jako křupavý doplněk na pizze se šunkou a salámem a vykouzlete si doma italskou atmosféru. Poslední inspirací je rychlý recept – krůtí prsa v paprikové omáčce s restovanou šunkou a zeleninou. Dobrou chuť. 

Krůtí prsa v paprikové omáčce se šunkou

Krůtí prsa v paprikové omáčce se šunkou

Pizza se šunkou a salámem

Pizza se šunkou a salámem

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU