Kuchyně
Asijská
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Pokročilý
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 782 kJ / 426 kcal
Bílkoviny
34,70 g
Tuky
10,80 g
Vláknina
17,90 g
Sůl
24,50 g
Sacharidy
56,60 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Připravíme si dashi vývar podle triku Kulinářské akademie Lidlu zde. Houby použité na jeho přípravu nevyhazujeme. Krátce je povaříme v sójové omáčce, nakrájíme na nudličky a později použijeme do polévky.
02.Vývar přivedeme k varu, vypneme plamen, dobře vmícháme miso pastu a větší kousky propasírujeme skrze jemný cedník.
03.Na dno polévkové misky dáme asi lžíci tofu nakrájeného na kostičky, lžíci namočené a změklé wakame řasy, kterou jsme nakrájeli na nudličky a připravené shi-take houby. Nakonec přidáme lahůdkovou cibulkou a zalijeme vroucím vývarem s miso pastou.
04.Polévka je vhodná zejména k snídani.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT