Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Steaky osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a grilujeme v rozehřáté grilovací pánvi z obou stran medium rare. Maso vyndáme z pánve na talíř, přikryjeme alobalem a necháme odležet. Poté nakrájíme na plátky a osušíme na ubrousku.
Batáty oloupeme, nakrájíme na stejně velké hranolky a pomalu smažíme v rozehřátém oleji dokřupava. Usmažené hranolky vyndáme na papírové utěrky, aby okapal přebytečný olej, a okořeníme grilovacím kořením.
Bagetu rozřízneme podélně, spodní stranu sandwiche posypeme nastrouhaným sýrem a vložíme rozpéct do rozehřáté trouby nastavené na horní gril. Na rozpečené pečivo položíme kysané zelí smíchané s nastrouhanou mrkví a najemno nakrájenou cibulí, plátky masa a čerstvou rukolu a přiklopíme druhou polovinou pečiva.
Žloutky smícháme s oběma druhy hořčice, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Za stálého šlehání postupně přiléváme olej, až vznikne jemná majonéza.
Sandwich podáváme s kořeněnými okurkami, zeleninovým crudités (hranolky z čerstvé zeleniny), hranolky z batátů a hořčicovou majonézou.