Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Do hrnce nalijeme podle porcí odměřené množství Captain Cook, Amaretta, jablečné a citronové šťávy. Zahřejeme na 60 °C, aby se neodpařil alkohol.
Nalijeme do hrnečku o objemu 250 ml a ovoníme větvičkou čerstvého rozmarýnu.
Skleničku vhodnou na whiskey naplníme ledem a odměříme do ní Bitterol, gin a portské víno. Důkladně zamícháme po dobu asi 15 vteřin, doplníme ledem a na závěr použijeme kůru z pomeranče k zastříknutí a ovonění nápoje. Tu posléze hodíme do drinku.
Tip: Podívejte se na naše loňské silvestrovské drinky s whiskey a bezovým sirupem v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.