Overnight oats s ovocem
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Zdravá

počet porcí

Počet porcí

1 porce

doba přípravy

Doba přípravy

15 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Nestíháte snídat? Romana Böhmová vás zachrání! Vyzkoušejte její tip na skvělé ovesné vločky do skleničky, které si můžete připravit už večer.


Romana Böhmová

Romana Böhmová

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

  • 30 g jemné ovesné vločky
  • 150 g bezlaktózový jogurt
  • 10 g chia semínka
  • 10 g čekankový sirup
  • 15 g arašídové máslo smooth
  • na ozdobu ovoce – jahody, maliny, borůvky

Orientační nutriční hodnoty

Energie

1 495 kJ / 359 kcal

Bílkoviny

15,70 g

Tuky

18,00 g

Vláknina

14,70 g

Sůl

0,17 g

Sacharidy

27,90 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.V míse smícháme ovesné vločky, bezlaktózový jogurt, chia semínka, čekankový sirup a arašídové máslo.

Čekankový sirup můžete nahradit javorovým.

02.Směs přendáme do sklenice, uzavřeme a necháme přes noc v lednici. 

03.Ráno jen hotovou snídani dokončíme čerstvým ovocem.

Jako obměnu zkuste k vločkám přidat ještě trochu džemu, rozmixované zralé mango nebo také lyofilizované ovoce.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo