Roman Paulus
Doba přípravy2 hod.

Korpus na cheesecake

Abyste si mohli připravit ten nejlepší cheesecake, budete nejprve potřebovat korpus. Jeho příprava je naštěstí poměrně snadná a obejde se bez trouby – korpus na cheesecake je totiž nepečený a budete k němu potřebovat kromě másla a pár surovin na dochucení hlavně rozdrcené sušenky dle svého výběru. Šéfkuchař Roman Paulus vám pak ukáže několik triků, díky kterým si s korpusem hravě poradíte. 

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
10

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 1 × balení (150 g) cookies Grandino Sondey
  • 1 × balení (150 g) máslové sušenky Sondey
  • 70 g pekanové ořechy
  • 70 g máslo
  • mixér
  • pečicí forma
  • pečicí papír

POSTUP

Sušenky a ořechy rozsekáme v kuchyňském mixéru, přidáme skořici a změklé máslo.

Vše smícháme dohromady v sypké těsto, které však lze vytvarovat.

Natlačíme do formy a pevnou skleničkou udusáme v požadovaný tvar. Nezapomeneme dostatečně vytáhnout i okraje, které podrží náplň.

Necháme v lednici alespoň 2 hodiny zachladit a můžeme používat.

Orientační nutriční hodnoty (1 celý korpus): 2595 kcal, 25 g bílkovin, 188 g sacharidů, 191 g tuků.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU