Abyste se naladili na karibskou vlnu, nemusíte hned vyrážet do Karibiku. Připravte si karibské kuře podle receptu Romana Pauluse a Karibik budete mít u sebe doma.
Abyste se naladili na karibskou vlnu, nemusíte hned vyrážet do Karibiku. Připravte si karibské kuře podle receptu Romana Pauluse a Karibik budete mít u sebe doma.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
1. V rozehřáté pánvi necháme rozpustit kokosový olej, přidáme zázvor, po chvíli i kuřecí prsa, která jsme nakrájeli na nudličky, a dobře opečeme.
2. Přidáme cibuli nakrájenou na kostičky a česnek nadrobno a ještě chvilku restujeme. Osolíme, opepříme a přidáme další suroviny – pálivou papričku nakrájenou na malé nudličky, červenou a žlutou papriku na kostičky a červené fazole a chvíli restujeme.
3. Přisypeme kari koření a podlijeme kokosovým mlékem. Vmícháme vařenou rýži a necháme prohřívat.
Tip: Do tohoto pokrmu můžete spotřebovat rýži z minulého dne.
4. V rozehřáté pánvi připravíme volské oko, které osolíme.
5. Podáváme posypané nakrájenou lahůdkovou cibulkou.
Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 663 kcal, 35 g bílkovin, 91 g sacharidů, 17 g tuků.