Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Křepelku naporcujte, odřízněte stehna a vykostěte prsa, u kterých nechte jednu křídelní kost. Šlachy na konci stehen nařízněte. Maso osolte, opepřete a orestujte v rozehřáté pánvi s olejem ze všech stran. V průběhu opékaní přidejte rozmáčklé stroužky česneku, trochu másla a stonky bazalky na provonění.
Nadrobno nakrájenou šalotku nechte zpěnit v rendlíku s rozehřátým máslem. Přidejte spařenou zeleninu nakrájenou na menší kousky, osolte, opepřete a podlijte vývarem. Přidejte lehce orestovanou a uvařenou tarhoňu a nakrájené lístky bazalky.
Pokrm servírujte do hlubšího talíře, nejprve tarhoňu se zeleninou, na ni položte maso, zakápněte výpekem a dozdobte lístky čerstvé bazalky.