Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Vykostěnou křepelku osolíme, opepříme a naplníme žemlovou nádivkou. Křepelku uzavřeme, otočíme a obtočíme proužkem alobalu o šířce 1,5 – 2 cm tak, aby držela pohromadě. Vložíme do zapékací mísy, osolíme, navrch položíme kousek másla a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C 15 – 20 minut. Odstraníme alobal a křepelku podáváme.
Najemno nakrájenou cibuli krátce orestujeme v rozehřáté pánvi s rozpuštěným máslem, po chvíli přidáme na kostičky nakrájené uzené. Orestovanou směs zalijeme mlékem a necháme krátce povařit. Ve větší míse smícháme na kostičky nakrájené pečivo, vejce a nasekanou petržel. Osolíme, opepříme a přidáme orestované uzené s cibulí, promícháme a necháme 10 – 15 minut odležet.