Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
1. Maso vytvarujeme pomocí kroužku, zmáčkneme těžítkem, osolíme, opepříme a opečeme v rozehřáté grilovací pánvi s trochou oleje nebo na grilu z obou stran. Před dokončením položíme na maso plátky sýru cheddar.
2. Housky na burger rozkrojíme a opečeme v téže pánvi jako maso.
3. Obě poloviny rozpečené housky potřeme hořčicovou majonézou, na kterou položíme listy špenátu, plátky rajčat, maso se sýrem, přidáme zkaramelizovanou cibuli a přiklopíme vrchní částí bulky.
4. Jako příloha se hodí batátové hranolky. Hořčicovou majonézu podáváme v misce zvlášť.