Hovězí burger se zkaramelizovanou cibulí

play Přehrát video recept
Hovězí burger se zkaramelizovanou cibulí
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Americká

počet porcí

Počet porcí

4 porce

doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Pro chuť burgeru je určující nejen maso, ale i přílohy. Roman Paulus vám v dalším díle Kulinářské akademie ukáže, jak do burgeru použít zkaramelizovanou cibuli s pepřem.

Tagy

Grilování

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 4 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Hovězí burger se zkaramelizovanou cibulí

Orientační nutriční hodnoty

Energie

3 428 kJ / 819 kcal

Bílkoviny

54,90 g

Tuky

46,50 g

Vláknina

2,00 g

Sůl

2,00 g

Sacharidy

42,50 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Maso vytvarujeme pomocí kroužku, zmáčkneme těžítkem, osolíme, opepříme a opečeme v rozehřáté grilovací pánvi s trochou oleje nebo na grilu z obou stran. Před dokončením položíme na maso plátky sýru cheddar.

02.Housky na burger rozkrojíme a opečeme v téže pánvi jako maso.

03.Obě poloviny rozpečené housky potřeme hořčicovou majonézou, na kterou položíme listy špenátu, plátky rajčat, maso se sýrem, přidáme zkaramelizovanou cibuli a přiklopíme vrchní částí bulky.

04.Jako příloha se hodí batátové hranolky. Hořčicovou majonézu podáváme v misce zvlášť.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo