Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Hovězí burger se zkaramelizovanou cibulí

Pro chuť burgeru je určující nejen maso, ale i přílohy. Roman Paulus vám v dalším díle Kulinářské akademie ukáže, jak do burgeru použít zkaramelizovanou cibuli s pepřem.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Hovězí burger se zkaramelizovanou cibulí

POSTUP

1. Maso vytvarujeme pomocí kroužku, zmáčkneme těžítkem, osolíme, opepříme a opečeme v rozehřáté grilovací pánvi s trochou oleje nebo na grilu z obou stran. Před dokončením položíme na maso plátky sýru cheddar.

2. Housky na burger rozkrojíme a opečeme v téže pánvi jako maso.

3. Obě poloviny rozpečené housky potřeme hořčicovou majonézou, na kterou položíme listy špenátu, plátky rajčat, maso se sýrem, přidáme zkaramelizovanou cibuli a přiklopíme vrchní částí bulky.

4. Jako příloha se hodí batátové hranolky. Hořčicovou majonézu podáváme v misce zvlášť.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.