Kuchyně
Americká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Pokročilý
Pro chuť burgeru je určující nejen maso, ale i přílohy. Roman Paulus vám v dalším díle Kulinářské akademie ukáže, jak do burgeru použít zkaramelizovanou cibuli s pepřem.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 428 kJ / 819 kcal
Bílkoviny
54,90 g
Tuky
46,50 g
Vláknina
2,00 g
Sůl
2,00 g
Sacharidy
42,50 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Maso vytvarujeme pomocí kroužku, zmáčkneme těžítkem, osolíme, opepříme a opečeme v rozehřáté grilovací pánvi s trochou oleje nebo na grilu z obou stran. Před dokončením položíme na maso plátky sýru cheddar.
02.Housky na burger rozkrojíme a opečeme v téže pánvi jako maso.
03.Obě poloviny rozpečené housky potřeme hořčicovou majonézou, na kterou položíme listy špenátu, plátky rajčat, maso se sýrem, přidáme zkaramelizovanou cibuli a přiklopíme vrchní částí bulky.
04.Jako příloha se hodí batátové hranolky. Hořčicovou majonézu podáváme v misce zvlášť.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT