Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Cibulovo-jablečno-zázvorová marmeláda

Podívejte se, jak připravit marmeládu, která trochu netradičně spojuje chutě cibule, jablek a zázvoru. Připravíte-li ji jako Roman Paulus, překvapí Vás svou vůní a chutí, a dokonce Vás i zahřeje. Tato marmeláda se hodí k sýrům, výborně chutná ale s játrovou paštikou, které dodá sladkou chuť. Uchovávat ji můžete ve sklenici v lednici, ale určitě Vám zachutná na tolik, že ji spotřebujete okamžitě.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

V hrnci necháme zkaramelizovat cukr. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a orestujeme. Přidáme jablka nakrájená na menší kostky. Podlijeme bílým vínem a přidáme nastrouhaný zázvor a hřebíček. Necháme provařit, až všechny suroviny změknout a získáme hustou marmeládu. Nakonec vyndáme hřebíček.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU