Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Recept na chlebíčky s rybí pomazánkou
Uzenou makrelu bez kostí a bez kůže rozdrobíme. Šalotku nasekáme najemno, vejce uvaříme natvrdo a nasekáme na kostičky a okurku nakrájíme na nudličky. Veškeré suroviny smícháme dohromady, dobře promícháme a dochutíme solí, pepřem a šťávou z citronu.
TIP: Jak připravit lahodnou domácí majonézu se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Hotový salát nanášíme vidličkou na plátky veky.
Zdobíme půlkou křepelčího vajíčka vařeného natvrdo, proužkem červené papriky, ozdobně nakrájenou kyselou okurkou a lístkem koriandru.