Bůček:
Kůži na mase nařežeme, ochutíme solí, pepřem, posypeme mletou paprikou, polijeme olivovým olejem a ten rovnoměrně rozetřeme na maso. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky a čerstvý rozmarýn natrháme nahrubo. Přidáme k masu. Přilijeme teplou vodu a pečeme ve vyhřáté troubě rozpálené na 200 °C 1,5–2 hodiny. Během celé doby pečení bůček podléváme výpekem.
Hotové maso přendáme na talíř, výpek scedíme a cibuli s česnekem propasírujeme skrze sítko. Z výpeku odebereme tuk a vaříme, dokud se nezredukuje. Nakonec zjemníme lžící másla.
Příloha:
Nadrobno nasekanou cibuli orestujeme v hrnci s rozpáleným olejem. Přidáme najemno nasekaný česnek a ochutíme solí a pepřem. Jakmile se základ restuje připravíme dýni. hokaido podélně rozpůlíme, oloupeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na menší kousky. Očištěné brambory nakrájíme na kousky. Brambory a dýni přidáme do základu, osolíme, opepříme, promícháme a chvíli restujeme. Podlijeme vroucí vodou, přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme doměkka. Přílohu rozšťoucháme, zjemníme 1 lžící másla a nasekanou petrželku.
Servírování:
Bůček servírujeme s přílohou přelitý výpekem a posypaný petrželkou.