Roman Paulus

Bešamel

Bešamel je jedna z nejjednodušších omáček, která se používá při přípravě zapečených pokrmů, zejména lasagní. Základem je jíška, kterou připravíme z mouky, másla a teplého mléka. Stačí přidat nějaké bylinky a hotovo. Podívejte se na video, ve kterém Vám Roman Paulus ukáže, jak připravit vynikající bešamel.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU