
podívejte se na video
- Filetování pstruha
- Jak filetovat grilovanou rybu?
- Několik slov o krevetách
- Jak připravit krevety
- Mušle slávky
- Sépiové kroužky
- Steak z tuňáka
- Tatarák z tuňáka
- Tataki z tuňáka
- Jak podávat čerstvé ústřice
- Zapečené ústřice s holandskou omáčkou
- Jak filetovat mořský jazyk
- Mořský jazyk po mlynářsku
- Grilovaná telecí játra
- Grilovaný mečoun se salátem z petržele a fazolí
- Grilovaný mořský vlk
- Norský losos uzený v teplém kouři
- Sushi – jak naporcovat tuňáka
- Sushi – jak naporcovat mořského vlka
- Sushi – jak naporcovat lososa
- Tuňákový tatarák
Příprava sushi doma je jednodušší, než se zdá. Vezměte do ruky ostrý nůž a nakrájejte tuňáka na sushi pod dohledem šéfkuchaře Romana Pauluse. Naučíte se, jak syrové maso připravit na sushi Maki, Nigiri i Sashimi. Výroba sushi doma není něco, čeho byste se měli bát. Vyzkoušejte to a uvidíte, že japonská kuchyně je oblíbená po celém světě zcela právem. A nezapomeňte, že syrové ryby jsou zdravé a rybí tuk obsahuje důležité omega-3 mastné kyseliny.
Komentáře (0)
zobrazit vše