
podívejte se na video
- Filetování pstruha
- Jak filetovat grilovanou rybu?
- Několik slov o krevetách
- Jak připravit krevety
- Mušle slávky
- Sépiové kroužky
- Steak z tuňáka
- Tatarák z tuňáka
- Tataki z tuňáka
- Jak podávat čerstvé ústřice
- Zapečené ústřice s holandskou omáčkou
- Jak filetovat mořský jazyk
- Mořský jazyk po mlynářsku
- Grilovaná telecí játra
- Grilovaný mečoun se salátem z petržele a fazolí
- Grilovaný mořský vlk
- Norský losos uzený v teplém kouři
- Sushi – jak naporcovat tuňáka
- Sushi – jak naporcovat mořského vlka
- Sushi – jak naporcovat lososa
- Tuňákový tatarák
Zbavit šupin, vyvrhnout, vykostit, naporcovat na tenké filety. Zní to jako hodně práce, ale s kvalitním nožem a dobrým návodem to je hračka. Šéfkuchař Roman Paulus ukáže, jak očistit a naporcovat mořského vlka na sushi (Nigiri a Sashimi). Pokud máte po ruce dobrý japonský nůž, máte skoro vyhráno, ale s trochou šikovnosti to zvládnete i bez něj. Příprava sushi doma se bez porcování ryb neobejde, ale odměnou vám bude skvělé domácí sushi a kvalitní a zdravá večeře. Syrové ryby a rybí tuk jsou totiž plné zdraví prospěšných omega-3 mastných kyselin.
Komentáře (0)
zobrazit vše