Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Chcete míst šťavnatou pečínku? Chcete uchvátit strávníky nezvyklou barevnou mozaikou a neobvyklou chutí v plátku pečené svíčkové? Špikujte s námi! I suchá masa jako je hovězí, telecí nebo skopové můžou chutnat báječně. Připravte si slaninu nebo třeba mrkev, navštivte Kulinářskou akademii Lidlu a podívejte se na nový trik Romana Pauluse, ve kterém se dozvíte vše podstatné. Je to opravdu snazší, než si myslíte.

Špikování masa

Suroviny

  • hovězí zadní maso
  • mrkev
  • slanina (nebo uzený špek)

Postup

Slaninu a mrkev nakrájíme na dlouhé špalíčky a slaninu zamrazíme.

Ostrým nožem maso prořízneme skrz a vytvoříme v něm otvory, do kterých vložíme špalíčky ze slaniny a mrkve.

Po našpikování můžeme ještě maso převázat provázkem, aby se při pečení nerozjelo a ingredience z něj nevyklouzávaly.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.