Roman Paulus
Doba přípravy25 min.

Snídaně s quinoou a ovocem

Snídaně je nejdůležitější jídlo dne! To ví přece každý. Jak si ale připravit výborné jídlo, které nezabere moc času? Jeden takový recept představí šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kulinářské Akademie Lidlu. Podívejte se na skvělou inspiraci pro vaši zítřejší snídani, která vás zasytí a zároveň ušetří drahocenné minuty. Dobrou chuť!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Recept na zdravou snídani s quinoou a ovocem

  • 240 g vařené červené quinoy
  • 240 g vařené bílé quinoy
  • 1 × banán
  • 4 × lžíce javorového sirupu
  • 1 × mango
  • hrst vlašských ořechů
  • 4 × lžička dýňových semínek
  • hrst borůvek
  • hrst malin
  • ½ kokosového ořechu
  • čerstvá máta

POSTUP

Quinoy uvaříme podle návodu.

Tip: Jak uvařit quinou se dozvíte ve videu Kulinářské akademi Lidlu zde.

Obě ještě teplé quinoy dáme do misky, přidáme na kousky pokrájený zralý banán, javorový sirup, půlku manga nakrájeného na malé kousky a dobře promícháme.

Tento základ rozdělíme do 4 misek a každou z nich dozdobíme ořechy, semínky, borůvkami, malinami, na plátky pokrájenou druhou půlkou manga, plátky kokosové dužiny, lístky čerstvé máty a případně ještě dochutíme javorovým sirupem.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU