Roman Paulus
Doba přípravy3 hod.

Silný kachní vývar

Vývar můžete připravit nejen z kuřete nebo slepice, ale také z kachny nebo husy. Roman Paulus Vám tentokrát ukáže, jak připravit vynikající, aromatický vývar z pečených kachních kostí. Díky protlaku a vínu má výjimečnou chuť a lehce načervenalou barvu. Z vývaru si pak můžete připravit vynikající kachní omáčku, která podtrhne chuť pečené kachny.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • kachní kosti
  • 1 × mrkev
  • 1 × řapíkatý celer
  • 1 × petržel
  • 1 × cibule
  • 1 × rajčatový protlak
  • červené víno
  • bobkový list
  • nové koření
  • černý pepř

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU