Silný kachní vývar
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda prázdná hvězda prázdná
doba přípravy

Doba přípravy

3 hod.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Vývar můžete připravit nejen z kuřete nebo slepice, ale také z kachny nebo husy. Roman Paulus Vám tentokrát ukáže, jak připravit vynikající, aromatický vývar z pečených kachních kostí. Díky protlaku a vínu má výjimečnou chuť a lehce načervenalou barvu. Z vývaru si pak můžete připravit vynikající kachní omáčku, která podtrhne chuť pečené kachny.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • kachní kosti
  • 1 × mrkev
  • 1 × řapíkatý celer
  • 1 × petržel
  • 1 × cibule
  • 1 × rajčatový protlak
  • červené víno
  • bobkový list
  • nové koření
  • černý pepř

Orientační nutriční hodnoty

Energie

544 kJ / 130 kcal

Bílkoviny

4,60 g

Tuky

0,80 g

Vláknina

7,90 g

Sůl

0,10 g

Sacharidy

29,30 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo