Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Losos bez kůže

Lahodný a velmi jednoduchý na přípravu - přesně takový je losos. Máte-li před sebou šťavnaté kousky, stačí jen málo, abyste vykouzlili skvělé jídlo. Někdy je ale třeba vědět, jak se jednoduchým způsobem zbavit kůže. O své dovednosti se s Vámi podělí Roman Paulus – podívejte se na video, ve kterém Vám ukáže, jak se to dělá.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU