Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Křepelčí vajíčka obsahují méně cholesterolu než slepičí. Jsou mnohem menší než klasická vejce, díky čemuž je jejich příprava o hodně kratší. Při práci s křepelčími vejci je potřeba postupovat velmi obezřetně. Jaké pochoutky si můžete z křepelčích vajec připravit, Vám ukáže Roman Paulus v následujícím videu.

Komentáře (4)

  • Host

    Host
    přidáno před 41 dny
    Na křepelčí vajíčka se vyrábějí perfektní nůžky kterými se odstřihne vršek skořápky. Je s nimi super práce.

    odpověď

  • kuchynelidlu.cz

    kuchynelidlu.cz
    přidáno před 41 dny
    Dobrý den, děkujeme Vám za skvělý tip a další cenné informace ;)

  • Host

    Host
    přidáno před 41 dny
    Cennou vlastností křepelčích vajec je také to, že jejich konzumací nelze infikovat lidský organismus slamonelozou.

    odpověď

  • Host

    Host
    přidáno před 142 dny
    krepelci vajicka obsahuji mnohem mene cholesterolu ... jak jinak, jsou mensi, nez slepici, že?

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.