Roman Paulus

Křepelčí vejce

Křepelčí vajíčka obsahují méně cholesterolu než slepičí. Jsou mnohem menší než klasická vejce, díky čemuž je jejich příprava o hodně kratší. Při práci s křepelčími vejci je potřeba postupovat velmi obezřetně. Jaké pochoutky si můžete z křepelčích vajec připravit, Vám ukáže Roman Paulus v následujícím videu.k
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU