Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Kanapky s uzeným lososem

Snadno se připravují, jsou originální a chutné – tak lze charakterizovat kanapky, které najdete v následujícím videu Kulinářské akademie Lidlu. Spojení lososa a vajíčkové pěny je opravdu chutné, ale teprve díky kaviáru připravíte exkluzivní pochoutku, která se dokonale hodí na silvestrovský večírek. Už nemusíte chystat komplikované a časově náročné pohoštění, k přípravě kanapek potřebujete jen několik surovin a pár minut strávených v kuchyni. Je to ideální volba pro všechny, kteří nechtějí ztrácet čas u plotny a spíše se věnovat svým hostům. Navíc kanapky můžete připravit v různých verzích – s uzeným či vařeným masem, sýrem, rybou nebo zeleninou, každý z hostů si tak najde něco k zakousnutí.


SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Vajíčková pěna

  • 8 × vařených vajec
  • plnotučná hořčice
  • pepř
  • sůl
  • 250 g másla

Kanapky

  • světlý toustový chléb
  • uzený losos
  • křepelčí vejce
  • citron
  • kopr
  • pstruhový kaviár

POSTUP

Vajíčková pěna

Vařená vejce, hořčici, sůl, pepř a lehce rozpuštěné máslo vyšleháme v mixéru. Hotovou pěnu naplníme do cukrářského sáčku.

Kanapky

Z toastového chleba vykrojíme kolečko, nastříkáme vajíčkovou pěnu, ozdobíme kornoutkem z uzeného lososa, trochou vajíčkové pěny, segmenty citronu, třetinou křepelčího vajíčka, pstruhovým kaviárem a snítkou kopru.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.