Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Máslo necháme změknout a čokoládu ve vodní lázni rozpustíme. Formu na dort vyložíme pečicím papírem.
Změklé máslo vyšleháme společně s moučkovým cukrem a vydlabaným vnitřkem vanilky do pěny. Postupně přidáme žloutky a následně rozpuštěnou čokoládu.
Bílky a krupicový cukr ušleháme do hustého sněhu a postupně smícháme máslový základ, sníh a mouku. Takto připravenou hmotu naplníme do dortové formy s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě vyhřáté na 170 °C 40–45 minut.
Tip: Jak z korpusu připravit domácí Sacher dort se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.