Kuchyně
Asijská, Indická
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Profesionál
Energie
3 443 kJ / 823 kcal
Bílkoviny
51,90 g
Tuky
62,80 g
Vláknina
1,00 g
Sůl
2,10 g
Sacharidy
11,20 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Z čerstvého filetu tuňáka seřízneme pupek, který lžící naškrábeme (oddělíme od šlach).
02.Majonézu, pastu a pažitku promícháme a poté důkladně smícháme s masem.
03.Servírujeme lžíci tataráku na krevetovém lupínku a ozdobíme mladým výhonkem hrášku.
04.Na party se bude zvláště vyjímat, pokud bude krevetový lupínek položený na neuvařených luštěninách, jako je čočka nebo cizrna.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT