Pstruh "sous-vide"
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Francouzská

doba přípravy

Doba přípravy

1 hod. 30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Jemné maso pstruha se k přípravě metodou sous-vide hodí přímo fantasticky. Ryba si zachová svoji šťavnatost a nebude suchá, což se při přípravě na pánvi může stát. Podívejte se na video Romana Pauluse, ve kterém se dozvíte, jak takového pstruha připravit. Podávat jej můžete s bramborami nebo lehkým saláte.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo