Křupavé chipsy z kůže pstruha
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Kůži z ryb úplně každý nesní. Co tedy s ní, když se nám nechce vyhodit ji? Připravte z ní křupavé chipsy, kterými pak můžete celé jídlo ozvláštnit. Podívejte se na následující video s Romanem Paulusem a dozvíte se, jak na to.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo