Dip z pečených paprik
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Česká

doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Paprika díky pečení získá lepší chuť a aroma. Pokud tedy chcete připravit z papriky dip nebo omáčku k těstovinám, je nejlepší nejdříve ji upéct. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na přípravu paprikový dip Roman Paulu s tymiánem a lehkým aroma česneku, který je zahuštěný bramborami. Skvěle doplňuje chuť masa, ryby nebo zeleniny.

Tagy

Party

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Pečenou papriku zbavenou jádřinců a slupky dejte do mixéru, přidejte nakrájený česnek, osolte a opepřete. Přidejte nakrájené vařené brambory, podlijte trochou vývaru, přidejte čerstvý tymián a rozmixujte. Přilijte olivový olej a opět rozmixujte. Podávejte k čerstvé či grilované zelenině nebo rybě.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo