Zima ještě nekončí a proto máme pro Vás tip na hutné a syté pokrmy, které se hodí právě pro zimní období. Po celém dni stráveném na sjezdovce Vám určitě přijde vhod výživný segedínský guláš se zakysanou smetanou. Doporučujeme Vám rovněž pečenou kachnu. Je jenom na Vás, který recept vyzkoušíte. Roman Paulus Vám nabízí kachnu s fazolovým ragú, Marcel Ihnačák zase kachnu s dušenou čočkou. Přejeme Vám dobrou chuť!
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…