Zima ještě nekončí a proto máme pro Vás tip na hutné a syté pokrmy, které se hodí právě pro zimní období. Po celém dni stráveném na sjezdovce Vám určitě přijde vhod výživný segedínský guláš se zakysanou smetanou. Doporučujeme Vám rovněž pečenou kachnu. Je jenom na Vás, který recept vyzkoušíte. Roman Paulus Vám nabízí kachnu s fazolovým ragú, Marcel Ihnačák zase kachnu s dušenou čočkou. Přejeme Vám dobrou chuť!
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…