Zima ještě nekončí a proto máme pro Vás tip na hutné a syté pokrmy, které se hodí právě pro zimní období. Po celém dni stráveném na sjezdovce Vám určitě přijde vhod výživný segedínský guláš se zakysanou smetanou. Doporučujeme Vám rovněž pečenou kachnu. Je jenom na Vás, který recept vyzkoušíte. Roman Paulus Vám nabízí kachnu s fazolovým ragú, Marcel Ihnačák zase kachnu s dušenou čočkou. Přejeme Vám dobrou chuť!
Ačkoli se u většiny Čechů objevuje na vánočním stole kapr, jsou mezi námi i ti, kteří jeho chuti zrovna neholdují, a proto si raději připraví i jiné…
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…