Tvarohové moučníky jsou v našich končinách velmi populární. Markéta Krajčovičová tentokrát připravila z tvarohu bábovku. Díky tvarohu zůstane krásně vláčná a tuzemák, který se přidává do těsta, moučník nádherně provoní. Bábovku můžete podávat politou pomerančovou nebo citronovou polevou, zachutná Vám však i jen tak posypaná moučkovým cukrem.
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…