V domácím provedení

V domácím provedení

Některé pokrmy si vychutnáváme pouze v restauraci – dokonale upečený steak nebo italské noky.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Některé pokrmy si vychutnáváme pouze v restauraci – dokonale upečený steak nebo italské noky. Přemýšleli jste o tom, vyzkoušet si tyto známé pokrmy ve vlastní kuchyni? Kuchynelidlu.cz Vám ve spolupráci s Romanem Paulusem a Marcelem Ihnačákem poradí, jak nejlépe je připravit. Pro milovníky italské kuchyně doporučujeme recept od Romana – domácí nočky se sýrem Brie, restovanou cibulkou a pažitkou. Zkuste také grilovaný steak s domácími hranolky – rady Romana Pauluse Vás dovedou ke zdárnému výsledku. Překvapit však můžete i pečenou kachnou s rajčaty a domácími lokšemi. Hodně štěstí a dobrou chuť!

Domácí nočky se sýrem brie

Domácí nočky se sýrem brie

Grilovaný Striploin steak s domácími hranolky

Grilovaný Striploin steak s domácími hranolky

Pečená kachna s rajčaty a domácími lokšemi

Pečená kachna s rajčaty a domácími lokšemi

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.