Domníváte se, že je obtížné upéct dobrou roládu? Markéta Krajčovičová připravila jednoduchou variantu plněnou krémovým Paloučkem. U tohoto receptu nebudete potřebovat mnoho surovin a přesto získáte nadýchaný piškot a lehký krém. K doplnění chuti zvolila malinovou omáčku s trochou sladkého aromatického vína. Oslaďte si také zimní odpoledne.
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…