Pokud Vám v kuchyni zbydou nějaké banány, určitě z nich upečte koláč podle Markéty Krajčovičové. Tento recept je jednoduchý a snadný na přípravu. Stačí jen několik surovin a zralé banány se změní na sladký dezert. Rozhodně nezapomeňte na jogurtovo-pomerančovo-čokoládovou polevu, která koláči přidá výraznější chuť. Tento dezert zachutná nejen Vašim dětem!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…