Pokud Vám v kuchyni zbydou nějaké banány, určitě z nich upečte koláč podle Markéty Krajčovičové. Tento recept je jednoduchý a snadný na přípravu. Stačí jen několik surovin a zralé banány se změní na sladký dezert. Rozhodně nezapomeňte na jogurtovo-pomerančovo-čokoládovou polevu, která koláči přidá výraznější chuť. Tento dezert zachutná nejen Vašim dětem!
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.