Řeckým jogurtem lze úspěně nahradit smetanu v různých dipech, omáčkách nebo polévkách. Ale to není všechno! Ideálně se hodí rovněž do dezertů, protože zajistí krémovou konzistenci a delikátní chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás tento týden připravila cupcaky, které jsou díky řeckému jogurtu jemné a nadýchané. Z jogurtu také přichystala hustou polevu s příchutí bílé čokolády. Upečte si jogurtové cupcaky, které skrývají uvnitř překvapení v podobě křupavé sušenky i Vy.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…