Řeckým jogurtem lze úspěně nahradit smetanu v různých dipech, omáčkách nebo polévkách. Ale to není všechno! Ideálně se hodí rovněž do dezertů, protože zajistí krémovou konzistenci a delikátní chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás tento týden připravila cupcaky, které jsou díky řeckému jogurtu jemné a nadýchané. Z jogurtu také přichystala hustou polevu s příchutí bílé čokolády. Upečte si jogurtové cupcaky, které skrývají uvnitř překvapení v podobě křupavé sušenky i Vy.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…