Tvaroh je oblíbenou přísadou krémových dezertů a zákusků. Markéta Krajčovičová Vám tento týden ukáže, jak si z něj připravit skvělý dezert s příchutí kávy. Základ tvoří mramorový piškot s mletou kávou, na který patří krém – rovněž s kávovou příchutí, čerstvé ovoce a pár osvěžujících lístků máty. Toto spojení tvarohu a kávy si určitě oblíbíte!
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…