Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Postupně přilijeme olej, vlažnou vodu, přidáme tvaroh, mouku smíchanou s kypřicím práškem a nakonec sníh z bílků. 2/3 těsta nalijeme do formy vyložené pečicím papírem. Do zbylého těsta vmícháme mletou kávu, nalijeme na světlé těsto a pomocí stěrky vytvoříme mramorový efekt. Pečeme v troubě předehřáté na 160 °C 50 - 55 minut. Vychladlý korpus vyklopíme na talíř a stáhneme pečicí papír.
Smetanu nalijeme do hrnce, přisypeme pudinkový prášek, cukr moučka a instantní kávu a za stálého míchání uvaříme hustý krém. Vmícháme na kousky nalámanou bílou čokoládu a necháme rozpustit. Ještě teplým krémem potřeme korpus, ozdobíme ovocem, např. jahodami, granátovým jablkem a švestkami a lístky máty.