Pomalu začínáme pociťovat chlad nadcházejícího podzimu, a proto si raději vybíráme pokrmy, které nás dokáží zahřát. Pokud nevíte, jaký pokrm si připravit, nechte se inspirovat našimi recepty z Kuchyně Lidlu. Na zahřátí se nejlépe hodí polévky! Doporučujeme francouzskou cibulovou polévku z kuchyně Romana Pauluse zapečenou se sýrem Brie. Její chuť je navíc zvýrazněna kapkou alkoholu. Milovníkům jemného masa doporučujeme pečenou kachnu s fazolovým ragú. Kachna je plněna jablky a cibulí, díky čemuž má neopakovatelnou chuť a aroma. Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami Vás rovněž určitě nezklamou. Vyzkoušejte recepty na zahřátí podle Romana Pauluse!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…