Pomalu začínáme pociťovat chlad nadcházejícího podzimu, a proto si raději vybíráme pokrmy, které nás dokáží zahřát. Pokud nevíte, jaký pokrm si připravit, nechte se inspirovat našimi recepty z Kuchyně Lidlu. Na zahřátí se nejlépe hodí polévky! Doporučujeme francouzskou cibulovou polévku z kuchyně Romana Pauluse zapečenou se sýrem Brie. Její chuť je navíc zvýrazněna kapkou alkoholu. Milovníkům jemného masa doporučujeme pečenou kachnu s fazolovým ragú. Kachna je plněna jablky a cibulí, díky čemuž má neopakovatelnou chuť a aroma. Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami Vás rovněž určitě nezklamou. Vyzkoušejte recepty na zahřátí podle Romana Pauluse!
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…