Losos bez kůže
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Lahodný a velmi jednoduchý na přípravu - přesně takový je losos. Máte-li před sebou šťavnaté kousky, stačí jen málo, abyste vykouzlili skvělé jídlo. Někdy je ale třeba vědět, jak se jednoduchým způsobem zbavit kůže. O své dovednosti se s vámi podělí Roman Paulus – podívejte se na video, ve kterém vám ukáže, jak se to dělá.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo