Kokos je velice zajímavé ovoce. Všem známý strouhaný kokos se často používá v cukrářství, kokosové mléko se dá využít jak ve slaných, tak i sladkých jídlech. Markéta Krajčovičová nabídne tento týden ve svých receptech trochu exotiky a ukáže, jak udělat chutná kokosová kolečka nebo vrstvený koláč s kokosovými kuličkami, který po nakrájení všechny nadchne svým vzhledem! Přesvědčte se o tom a vyzkoušejte Markétiny recepty!
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.