K snídani nebo k večeři!

K snídani nebo k večeři!

Obložený chléb nemusí být nudný! Stačí, že se podíváte na dostupné suroviny trochu z jiného úhlu a začnete experimentovat.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Obložený chléb nemusí být nudný! Stačí, že se podíváte na dostupné suroviny trochu z jiného úhlu a začnete experimentovat. Může tak vzniknout pokrm, který se bude hodit jako předkrm před slavnostní večeří nebo jako chuťovka servírována během setkání s přáteli. A čím jsou naše recepty výjimečné? Marinovaný losos s hořčičným dresinkem se bude výborně hodit jako zajímavý a chutný předkrm před slavnostní večeří. Pokud chystáte pohoštění na setkání s přáteli, inspirujte se španělskou kuchyní a připravte tapas se šunkou Jamon Serrano a restovanou zeleninou. Pokud máte chuť na něco lehkého, přichystejte bruschettu s mozzarellou, rajčaty, černými olivami a čerstvou bazalkou!

Marinovaný losos s hořčičným dresinkem

Marinovaný losos s hořčičným dresinkem

Tapas se šunkou Jamón Serrano

Tapas se šunkou Jamón Serrano

Bruschetta s mozzarellou

Bruschetta s mozzarellou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.