Jsou taková jídla, která nám budou navždy připomínat domácí obědy. Rajčatová polévka, knedlíky, koláče s drobenkou... I když se nám nikdy neomrzi, někdy stojí za to je vyzkoušet v novém, moderním pojetí. Přidání mascarpone do polévky, pirohy s lososovou nádivkou a místo koláče – ovoce ukryté pod mandlovou drobenkou. Malé změny mohou udělat velký rozdíl! Teď bude domácí jídlo chutnat jako v nejlepší restauraci!
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…