Kuchyně
Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Profesionál
Energie
339 kJ / 81 kcal
Bílkoviny
0,60 g
Tuky
0,20 g
Vláknina
1,90 g
Sůl
0,01 g
Sacharidy
18,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V hrnci necháme zkaramelizovat cukr. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a orestujeme. Přidáme jablka nakrájená na menší kostky. Podlijeme bílým vínem a přidáme nastrouhaný zázvor a hřebíček. Necháme provařit, až všechny suroviny změknout a získáme hustou marmeládu. Nakonec vyndáme hřebíček.
02.Tip: Kromě hřebíčku můžete marmeládu dochutit i badyánem nebo celou skořicí.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT