Chcete začít jíst zdravěji, ale nechcete se vzdát sladkého? Pak je nasnadě hledat zdravější alternativy klasických moučníků. Jednu takovou pro Vás připravila naše cukrářka Markéta. Červenou řepu, která je typická pro slanou kuchyni, použila tentokrát jako základ moučníku. Na přípravu použijte i špaldovou mouku, která obsahuje více vitamínů a zdraví prospěšných látek než klasická bílá mouka. Chuť celého moučníku navíc podtrhne sušené ovoce a ořechy, která Markéta přidala do těsta. Tento moučník Vás určitě mile překvapí, jeho příprava navíc netrvá déle než hodinu.
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.