Červená řepa ve sladké kuchyni

Červená řepa ve sladké kuchyni

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Chcete začít jíst zdravěji, ale nechcete se vzdát sladkého? Pak je nasnadě hledat zdravější alternativy klasických moučníků. Jednu takovou pro Vás připravila naše cukrářka Markéta. Červenou řepu, která je typická pro slanou kuchyni, použila tentokrát jako základ moučníku. Na přípravu použijte i špaldovou mouku, která obsahuje více vitamínů a zdraví prospěšných látek než klasická bílá mouka. Chuť celého moučníku navíc podtrhne sušené ovoce a ořechy, která Markéta přidala do těsta. Tento moučník Vás určitě mile překvapí, jeho příprava navíc netrvá déle než hodinu.

Koláč z červené řepy

Koláč z červené řepy

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.