Chcete začít jíst zdravěji, ale nechcete se vzdát sladkého? Pak je nasnadě hledat zdravější alternativy klasických moučníků. Jednu takovou pro Vás připravila naše cukrářka Markéta. Červenou řepu, která je typická pro slanou kuchyni, použila tentokrát jako základ moučníku. Na přípravu použijte i špaldovou mouku, která obsahuje více vitamínů a zdraví prospěšných látek než klasická bílá mouka. Chuť celého moučníku navíc podtrhne sušené ovoce a ořechy, která Markéta přidala do těsta. Tento moučník Vás určitě mile překvapí, jeho příprava navíc netrvá déle než hodinu.
Beránek patří na velikonoční stůl stejně jako malovaná vajíčka nebo mazanec. Než si na něm pochutnáte, užijte si pastvu pro oči. Kromě tradičního…
Hledáte inspiraci, co upéct na Velikonoce? Vyzkoušet můžete sladké pečivo, které se tradičně připravuje v evropských zemích během tohoto svátečního…
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…