Sladká bábovka bez cukru? Pokud si myslíte, že to není možné, vyzkoušejte nejnovější recept Markéty Krajčovičové na bábovku slazenou agávovým sirupem a nechte se okouzlit chutí jemného těsta bez cukru. Bábovku ozdobila naše cukrářka polevou z bílé čokolády a pomerančovou kůrou. Tímto netradičním moučníkem určitě mile překvapíte každého, kdo k Vám dorazí na odpolední kávu.
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.