Kdo z nás by alespoň jednou v životě nepekl bábovku? My jsme dnes pro Vás vybrali ty recepty, které si pohrávají s tradičním pojetím babiččiny bábovky. Prvním z nich je bábovka s překvapením, ve které najdete lískové ořechy v mléčné čokoládě. U druhé verze použijete na těsto nevšední suroviny – kávu a podmáslí, díky kterému bude těsto po upečení příjemně vláčné. Určitě vyzkoušejte i třetí recept na bábovku se švestkovými povidly, které spolu Amarettem a mandlemi tvoří ideální náplň.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…