Zázvor

Zázvor

Zázvor, který má nezaměnitelné aroma, je nejstarší známou léčivou rostlinou, která nám může pomoci při léčbě chřipky, nachlazení, revmatických bolestí a žaludečních potíží.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Zázvor, který má nezaměnitelné aroma, je nejstarší známou léčivou rostlinou, která nám může pomoci při léčbě chřipky, nachlazení, revmatických bolestí a žaludečních potíží.

Čerstvý zázvor má mnoho výživných látek – bílkoviny, mastné kyseliny, cukry, vitamíny B1, B2, fosfor, železo, vápník a draslík. Dá se použít také pro vylepšení pokrmů připravených z plodů moře nebo tučného masa.

Pokud se chcete o zázvoru dozvědět více, podívejte se do naší Encyklopedie ovoce a zeleniny.

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU