Nic Vás tak v teplé letní dny neosvěží, jako studené ovoce. Jelikož se meloun téměř celý skládá z vody, můžete si z něho připravit výborné sorbety a nápoje. Markéta Krajčovičová si pro Vás tento týden připravila dva recepty – jeden pro dospělé, druhý pro děti. Melounový sorbet s bílým rumem se bude výborně hodit na víkendové odpolední posezení s přáteli. Melounový nápoj s ledem a citrónem podávaný spolu s ovocným salátem určitě zachutná jak malým, tak i velkým!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.